Soon On Top Academy is een professionele voetbalacademie voor spelers die aanvullend op de activiteiten bij de eigen vereniging op top niveau willen trainen (in een hoge intensiteit met ervaren trainers) met andere geselecteerde spelers. Onze passie is het om gedreven talenten verder te helpen. Door de begeleiding van de trainer krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als speler ga je daardoor snel vooruit. De staf van Soon On Top merkt dat er veel talent loopt bij amateurclubs en ze niet de kans krijgen om zich te laten zien, en niet de juiste begeleiding krijgen. Soon On Top bestaat ​​om het ware potentieel van onze klanten te vervullen.

Wij zijn een doelgerichte voetbalschool. Samen met onze spelers die wij de juiste begeleiding bieden willen we de toekomst van het voetbal vormgeven. Voor ons draait het allemaal om het vervullen van hun dromen en visies. Wij vinden dat hard werken loont en dat iedereen een kans verdiend!

De staf van Soon On Top merkt dat er veel talenten rondlopen bij de amateurclubs die niet de kans krijgen om zich te laten zien., SOT wilt spelers helpen om hun potentie volledig t
e vervullen. Wij vinden dat hard werken loont en dat iedereen een kans verdiend! 

Wij spelen wedstrijden binnen en buitenland tegen BVO's ( Betaald Voetbal Organisaties ) en top amateurs. Met ons netwerk binnen en buitenland geven wij zoveel mogelijk spelers de kans. Op basis van de trainingsinzet van onze spelers selecteren wij elke wedstrijd de beste 16 van de training. Concurrentie vinden wij heel belangrijk bij de academie. Niemand moet te makkelijk denken!

Bekijk de stappen via de onderstaande buttons.